1e prijs Laureaat Wedstrijdontwerp SIGO Gistel


SIGO

Laureaat – 1ste prijs

De verbouwingswerken kaderen binnen de opwaarderingsplannen van de schoolsite ‘Sint-Godelievecollege Gistel”.

Van de bestaande sporthal wordt enkel de houten spantenstructuur bewaard. Nieuwe en meer energetische gevels, dak en accommodatie (kleedruimte, douches, sanitair) worden toegevoegd. Er wordt ook een extra verdiep gecreëerd dat dienst doet al fitnessruimte.

De nieuwe sportzaal kent een grote belevingswaarde. Vanop het verdiep van de fitnessruimte is er een maximaal zicht op de sportzaal. Dit versterkt de interactie tussen de sportactiviteiten boven en beneden.

Nieuwe daklichten onder de vorm van “lightcatchers” zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de sportzaal. Deze zorgen voor een hogere isolatiegraad van het dak en een beter zomercomfort door een kleinere zonnetoetreding.

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 CLAEYS HAELVOET ARCHITECTEN